fbpx

Pembuangan Bulu Roma Berlebihan Dengan Asclepion Mediostar NEXT laser (German)

Asclepion Mediostar NEXT laser dari German merupakan teknologi terkini untuk menyingkirkan bulu roma berlebihan tanpa kesan sampingan dan tanpa sakit. Sistem penyejukan dalam mesin laser ini mengurangkan kesakitan semasa rawatan.

Rawatan ini ada manfaat extra selain penyingkiran bulu roma, iaitu pemutihan kulit dan penegangan kulit. Oleh itu ia sangat sesuai untuk rawatan penegangan muka, pemutihan ketiak,tangan, betis dan kemaluan. Rawatan ini sesuai untuk semua jenis kulit, dan kedua dua lelaki dan perempuan.

Rawatan laser ini sesuai untuk semua bahagian badan termasuk muka, ketiak, atas bibir, tangan, kaki, bahagian dada, Ia juga sesuai untuk bahagian sensitive seperti putting dan “bikini line”.

Semasa rawatan:

Bahagian yang ingin dirawati akan dicukur. Gel akan disapu di bahagian tersebut sebelum rawatan laser. Cermin pelindungan akan dipakai untuk melindungi mata anda. Semasa rawatan, anda rasa sedikit pedih tetapi tiada sakit ketara.

Selepas rawatan:

Rawatan mengambil masa 10-40 minit bergantung kepada bahagian yang dirawati. Selepas rawatan, bahagian tersebut mungkin ada sedikit merah yang akan hilang dalam masa beberapa jam. Anda dinasihati sapu pelembap dan pelindung cahaya dalam 5-7 hari.

*

Penyingkiran bulu roma ketiak, selepas 6x rawatan

*

Penyingkiran bulu roma dada, selepas 8x rawatan

*

Penyingkiran bulu roma betis, selepas 6x rawatan

*Disclaimer: Individual results may vary

Question?

Call Us:

04-771 2479


Or Send Us a Message: